Kik vagyunk

Rólunk

ALP-FAVILL ’96 KFT.

Vállalkozásunk, az Alp-Favill ’96 Építőipari és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult Szegeden. Kezdetben a cég főleg ingatlanforgalmazással, ipari alpintechnikával foglalkozott. Az indulás óta eltelt több mint 25 ÉV alatt cégünk minőségi szolgáltatásával folyamatosan és dinamikusan fejlődik. A nagyfokú szakmai tapasztalatnak, tájékozottságnak és a környezetbarát üzleti filozófiának köszönhetően megrendelésein folyamatosan nőnek és a környezeti terhelés csökken, a munkavégzéseink során.

Cégünk saját beruházásain kívül társasházi épületek, cégek, önkormányzatok épületeinek energetikai korszerűsítésén dolgozik.

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

Cégünk jelenleg saját beruházásain kívül társasházi épületek, cégek, önkormányzatok épületeinek energetikai korszerűsítésén dolgozik.

Mit csinálunk

Szolgáltatásaink

Épület felújítások

Kőműves munkák (vakolatok, falazatok, hidegburkolás stb.)
Festő szakmunkák (glettelés,csiszolás, alapozás, festés,mázolás melegburkolás, gipszkarton rendszerek stb.).
Elektromos (kismegszakítók, villanykapcsolók, aljzatok, elektromos hálózatok, gyengeáram).

HŐSZIGETELÉS

Több 100 000 m2 hőszigetelés referenciával és szakkivitelező minősítéssel rendelkezünk ezen a területen, ez maximális biztonságot nyújt a megrendelőinknek.

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK

Cégünk egyik erőssége meglévő és új épületek energetikai korszerűsítése. Az energia tudatos tervezés a jelen kor energia árak miatt már egy megkerülhetetlen téma.

MAGASÉPÍTÉS

Új épületek építésénél segítünk a koncepció felállításában (skicc), majd a részletes tervek kidolgozásában is. Stratégiai partnereink széles köre által minden olyan szakági tervezővel kapcsolatban vagyunk, amely szükséges a komplett tervdokumentáció elkészítéséhez.

Keress minket bizalommal

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Kövess minket Facebookon is!