ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK

Cégünk egyik erőssége meglévő és új épületek energetikai korszerűsítése. Az energia tudatos tervezés a jelen kor energia árak miatt már egy megkerülhetetlen téma. Egyszeri nagyobb kiadással hőburkot képezünk az ingatlanon ez által optimalizáltá, tervezhetővé válnak a havi kiadások és az időjárás hektikus változásai kevésbé gyakorolnak hatást a pénztárcára a téli-nyári időszakokban.

Az ingatlanok tervezésénél, felújításánál a következő főbb pontokat kell átgondolni: gépészet (fűtés,hűtés, szellőzés, napelem, napkollektor), hőszigetelések (alapozások, körítő falak, födém, lapos-magastető) , nyílászárók cseréje (ajtó,ablak, garázskapu, árnyékolástechnika a nyári hőterhelés miatt.)

Szolgáltatásaink

Épület felújítások

Kőműves munkák (vakolatok, falazatok, hidegburkolás stb.)
Festő szakmunkák (glettelés,csiszolás, alapozás, festés,mázolás melegburkolás, gipszkarton rendszerek stb.).
Elektromos (kismegszakítók, villanykapcsolók, aljzatok, elektromos hálózatok, gyengeáram).

HŐSZIGETELÉS

Több 100 000 m2 hőszigetelés referenciával és szakkivitelező minősítéssel rendelkezünk ezen a területen, ez maximális biztonságot nyújt a megrendelőinknek.

MAGASÉPÍTÉS

Új épületek építésénél segítünk a koncepció felállításában (skicc), majd a részletes tervek kidolgozásában is. Stratégiai partnereink széles köre által minden olyan szakági tervezővel kapcsolatban vagyunk, amely szükséges a komplett tervdokumentáció elkészítéséhez.

Keress minket bizalommal

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Kövess minket Facebookon is!