ÉPÜLET FELÚJÍTÁSOK

A konkrét külső-és belső esztétikai felújításokat komoly szervező munka előzi meg olyan esetben, ha üzemelő ingatlanról van szó. A legtöbb esetben statikát nem érintő munkanemekről beszélünk. Kőműves munkák (vakolatok, falazatok, hidegburkolás stb. ) Festő szakmunkák (glettelés,csiszolás, alapozás, festés,mázolás melegburkolás, gipszkarton rendszerek stb) Elektromos (kismegszakítók, villanykapcsolók, aljzatok, elektromos hálózatok, gyengeáram) Nagy hangsúlyt fektetünk a felújítások során keletkezett építési hulladék szelektív gyűjtésére és kezelésére.

további Szolgáltatásaink

HŐSZIGETELÉS

Több 100 000 m2 hőszigetelés referenciával és szakkivitelező minősítéssel rendelkezünk ezen a területen, ez maximális biztonságot nyújt a megrendelőinknek.

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK

Cégünk egyik erőssége meglévő és új épületek energetikai korszerűsítése. Az energia tudatos tervezés a jelen kor energia árak miatt már egy megkerülhetetlen téma.

MAGASÉPÍTÉS

Új épületek építésénél segítünk a koncepció felállításában (skicc), majd a részletes tervek kidolgozásában is. Stratégiai partnereink széles köre által minden olyan szakági tervezővel kapcsolatban vagyunk, amely szükséges a komplett tervdokumentáció elkészítéséhez.

Keress minket bizalommal

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Kövess minket Facebookon is!