Kik vagyunk

Csapatunk

Molnár Tamás

ügyvezető

A józan kontroll és a magas szakmai ismeret olyan ötvözete, amely a gyakorlat kohójában edződött. Széleskörű műszaki ismeretei lehetővé teszik az olyan műszaki megoldásokat, amely a végeredmény szempontjából a legoptimálisabb, azaz a legjobb funkció és ár kapcsolatát biztosítja és ügyvezetőként is helyt áll.

info@alpfavill.hu

Kocsispéter Károly

ügyvezető

Az új gondolatok és belépő projektek őre, szűri és minősíti a beáramló felkérések relevancia szintjét. A kivitelezések előminősítésével, és gyakorlati megvalósíthatóságához szükséges összetevők összehangolásával segíti a kivitelezések megvalósítását és ügyvezetőként is helyt áll.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Pesti László

építésvezető

A részletek embere, aki összefüggésében is képes látni a kivitelezések lehetőségeit és határait. Legyen új építés vagy felújítás, energetikai korszerűsítés olyan mérnöki megoldást kapunk ami naprakész mid jogilag, mind építés technológiailag.

Arany István

A nyílászárok kungfu bajnoka, addig küzd az ügyfélért, amig megtalálják a közös hangot és a műszaki megoldásokat, egyedi humorával képes oldott légkört teremteni. Gyakorlati ismeretei és kivitelezéseken szerzett gyakorlata segíti az ügyfél döntéshozatalát.

Molnár Zsolt

A csendes tudás birtokosa magas szakmai tudása jelen van az építőipar legtöbb területén, nagy segítséget nyújt olyan területeken ahol elektromossággal is kiegészül a kivitelezés. Ő a tettek embere más még tervez, ő már készre jelentette a munkát.

Dudás Tamás

Az Excel táblák mágusa, különleges átlátó képességével, valamint precizitásával képes a gyorsan változó igények tükrében pontos adatokat prezentálni.

Kimutatások, üzleti számítások a közgazdaságtani ismeretek tükrében, nem is kérdés, hogy a hozzáadott érték emeli cégünk szolgáltatásainak minőségét.

 

Katona Dezső

A logisztikai terület felelőse mindent ural, aminek kereke van. Precíziós időbeosztásával és a gépjárművek üzemben tartásával, valamint az építőanyagok kiszállításával is biztosítja a cég kivitelezéseinek folytonosságát és ezzel hozzájárul a biztonságos működéséhez.

Kocsispéter Laszló

A TAO irányelvei alapján harmonikusan kezeli a kivitelezések szervezését és közvetít a cég vezetősége és a megrendelői igények sűrűjében. Jó érzékkel kommunikál olyan helyzetekben ahol a lényeglátásával gyorsan a megoldás irányába képes mozdítani a feleket, született mediátor.

Papdi Nóra

Minden napunkat mosollyal és maximalizmussal segíti, hogy jelenlegi és jövőbeni munkatársaink is könnyen tudják teljesíteni a feladataikat.

Minden további munkatársunk is a munkájának megfelelő szakirányú képzettséggel rendelkezik, így a munkaterületen és az egyeztetések során is érdemi tanácsokkal, szakmailag helyes megoldásokkal tudja ellátni a megrendelőt, vagy annak hivatalos képviselőjét.

Keress minket bizalommal

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Kövess minket Facebookon is!