HŐSZIGETELÉS

Kevesen tudják, hogy a hőszigetelések elkészítése során is több jogszabályi előírásnak kell megfelelni a felhasznált anyagoknak és a konkrét kivitelezés során a hőszigetelés felhelyezése közben. Több 100 000 m2 hőszigetelés referenciával és szakkivitelező minősítéssel rendelkezünk ezen a területen, ez maximális biztonságot nyújt a megrendelőinknek. Egy energetikai számítást követően a hőszigetelés vastagsága, típusa jól kalkulálható, így az ügyfél pont annyit fizet, ami a legoptimálisabb így leghamarabb megtérül az értéknövelő beruházás, azt követően hasznot termel.

Munkafolyamat képekben

További Szolgáltatásaink

Épület felújítások

Kőműves munkák (vakolatok, falazatok, hidegburkolás stb.)
Festő szakmunkák (glettelés,csiszolás, alapozás, festés,mázolás melegburkolás, gipszkarton rendszerek stb.).
Elektromos (kismegszakítók, villanykapcsolók, aljzatok, elektromos hálózatok, gyengeáram).

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK

Cégünk egyik erőssége meglévő és új épületek energetikai korszerűsítése. Az energia tudatos tervezés a jelen kor energia árak miatt már egy megkerülhetetlen téma.

MAGASÉPÍTÉS

Új épületek építésénél segítünk a koncepció felállításában (skicc), majd a részletes tervek kidolgozásában is. Stratégiai partnereink széles köre által minden olyan szakági tervezővel kapcsolatban vagyunk, amely szükséges a komplett tervdokumentáció elkészítéséhez.

Keress minket bizalommal

Mindennapi tevékenységünk középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatunknak tekintjük megrendelőink változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

alpfavill@alpfavill.hu
+36209568520

Kövess minket Facebookon is!